Dostava iznosi 7,00 €.

Robu dostavljamo na području Republike Hrvatske za krajnjeg kupca i to u roku 2 do 10 radnih dana od zaprimanja narudžbe, odnosno uplate.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 10 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 10 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 10 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Dostavu vršimo putem General Logistics Systems Croatia d.o.o. dostavne službe. Dostava se vrši u roku 2 do 10 radnih dana nakon primitka uplate. Kad je paket zaprimljen, GLS će vam poslati obavijest s više informacija i mogućnosti promjene datuma isporuke.

Pošiljku možete pratiti na ovom linku.

Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća pošiljatelju.

Na otoke koje pokriva General Logistics Systems Croatia d.o.o., proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni.

Naručene proizvode možete osobno preuzeti i na OPG-u Tvrtko Gačić, Braće Radića 276, 31 410 Strizivojna, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, te subotom po dogovoru.