Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik odnosno kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Uvjetima kupnje i svim ostalim stavkama poslovanja.

OPG Tvrtko Gačić zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Uvjete kupnje. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici opgtvrtko.hr.

Vlasnik registrirane domene opgtvrtko.hr je OPG Tvrtko Gačić.

OPG Tvrtko Gačić jamči vrhunsku uslugu i maksimalnu vrijednost za novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 14 dana od dana primitka nakon čega ćemo vam vratiti vaš novac.

Prodavatelj, korisnik i kupac

Prodavatelj je društvo OPG Tvrtko Gačić, sa sjedištem na adresi Braće Radića 276, 31410 Strizivojna, OIB: 24867152892

Korisnik je posjetitelj ovih stranica.

Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

Dostava

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe General Logistics Systems Croatia d.o.o., a roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe.

Dostava iznosi 7,00 € za sve narudžbe za cijelu Hrvatsku, a robu ćemo Vam nastojati isporučiti u roku od 2 do 10 radnih dana od zaprimanja narudžbe, odnosno 2 do 10 radnih dana od zaprimanja uplate (ako ste odabrali platiti virmanski).

Više informacija o dostavi i uvjetima dostava nalazi se ovdje.

Kupovina i registracija

Na opgtvrtko.hr internet trgovini imate mogućnost završiti kupovinu bez registracije. Ipak, ako se prilikom kupovine odlučite registrirati, kreirat ćemo vam osobni profil kojim možete pratiti status svojih narudžbi i ostvarivati popuste na buduće narudžbe.

Minimalni iznos narudžbe na webshopu iznosi 1 € (7,5345 kn).

Online plaćanje

Na opgtvrtko.hr webshopu postoje dvije mogućnosti plaćanja – gotovinom prilikom preuzimanja i općom uplatnicom/virmanom.

Više informacija o plaćanju i uvjetima plaćanja nalazi se ovdje.

Primjedbe i prigovori

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina opgtvrtko.hr (OPG Tvrtko Gačić) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu info@opgtvrtko.hr ili putem pošte na adresu sjedišta: OPG Tvrtko Gačić, Braće Radića 276, 31410 Strizivojna.

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

Povrat kupljene robe možete izvršiti u roku od 14 dana od primitka, ako se predomislite o kupnji.

Više informacija o povratima, reklamacijama i materijalnim nedostacima nalazi se ovdje.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

OPG Tvrtko Gačić. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Enzita d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Više informacija o privatnosti i sigurnosti pročitajte ovdje.

Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova

U slučaju eventualnog spora OPG Tvrtko Gačić i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je stvarno i mjesno nadležan sud u Republici Hrvatskoj uz primjenu hrvatskog prava.

Rješavanje sporova je moguće pred drugim centrima za mirenje.

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Informacije o društvu

Naziv: OPG Tvrtko Gačić
Adresa sjedišta: Braće Radića 276, 31410 Strizivojna, Hrvatska
Adresa elektroničke pošte: info@opgtvrtko.hr
Info telefon: 099/815 9048

Internetska trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana za kupovinu možete slati na email: info@opgtvrtko.hr

Poslovni račun otvoren je u Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR80 2360 00011 0254 8072